Den bästa listan på slotspel med frukt och bär

Om man nu, av någon särskild anledning, tar på sig en detektivhatt i syfte att finna slotspelen som började allt, så att säga, kommer man till slut att befinna sig i en mörk historisk gränd där jordgubbar, körsbär, samt apelsiner (och en ensam vertikal vinstlinje) utgör startpunkten för en industri så lönsam att den, i förenklade termer, till slut skulle tjäna pengar på att ge pengar tillbaka.

3-fruits-win-10-lines

Resan dit har dock varit lång, och faktum är att dina chanser att vinna någonting alls på de allra första slotspel med frukt och bär var ungefär lika bra som dina chanser att kasta en levande anka till månen.

Men detta tycks ej alls ha påverkat det popularitet som dessa typer av slotspel åtnjöt redan i sina mest basala form, och även om man har idag en betydligt bättre chans att vinna på ett slotspel med frukt och bär, särskilt online, är dessa nyare varianter relativt sett ungefär lika populära som sina klumpiga förfäder. Någonting som naturligtvis väcker frågan: Varför?

Två potentiella svar … kanske

Det mest troliga svaret är delvis att den synbara enkelhet som slotspel med frukt och bär representerar på något sätt bidrar till uppfattningen att man kan eventuellt överlista de mekanismer som får symbolhjulen att snurra, samtidigt som det finns någonting oerhört charmerande med ett slotspel som ej försöker påtvinga ett slags överflöd av det trevliga vid varje givet tillfälle.

5-juggle-fruits

Vilket kan naturligtvis tyckas vara något paradoxalt, att en slotspelare på något sätt skulle motiveras av denna typ av sammanslagning av verkligheter, men detta är ett fenomen som existerar överallt där produkter erbjuds i underhållningssyfte.

Det finns med andra ord en anledning till varför folk fortfarande lyssnar på musik från 50-talet när man har tillgång till dubstep, eller drömmer om en gammal Ford Mustang i en värld där Tesla existerar, och ifall du råkar vara en individ som önskar dig en grad av nostalgi, finner du en hel del utmärkta alternativ här näst.

NameProviderSpecial featureRTP
3 Fruits Win: 10 lines SlotPlaysonScatter96%
Call Of Fruity SlotBarcrest GamesWild, Scatter95.2%
Freaky Fruits SlotGamesOS/CTXMWild, Scatter96%
5 Juggle FruitsEGT Interactive
Fruit CakeBig Time Gaming
Fruit ManiaGamomat96.12%